Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jonge Honden Aanlegproef

maart 12

Beste eigenaar van een jonge Grote Münsterlander,

Hierbij nodigen wij u en uw Grote Münsterlander uit om deel te nemen aan de Jonge honden aanlegproef. Ook dit jaar voegen we de jonge honden dag (nest evaluatie) en de aanlegproef samen in één complete dag.

De Jonge Honden Aanlegproef
Het is de bedoeling om via deze gezellige “proefdag” de natuurlijke aanleg te testen van een zo compleet mogelijke jaargang jonge honden. We nodigen dan ook alle honden, in de bedoelde leeftijdsklasse, uit om deel te nemen.

Tijdens de aanlegproef beoordelen we de honden die geboren zijn tussen 7 december 2020 en 1 juni 2021 op natuurlijke aanleg aan de hand van drie verschillende jachtproeven. Tevens worden per nest de vader, de moeder en alle nakomelingen uitgenodigd om het geheel te kunnen beoordelen op het exterieur. De beoordeling wordt gedaan door een erkend exterieur keurmeester, deze geeft per hond een beoordeling én een totaalbeoordeling van de kwaliteit van het nest.

De locatie

  • De aanlegproef wordt gehouden op landgoed Sandenburg in Langbroek.
  • Er zal geen catering aanwezig zijn, u bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van eten en drinken voor u en uw hond,
  • Alle activiteiten zullen buiten plaatsvinden,

 Inschrijving

Inschrijving is op 4 maart 2022 gesloten. U ontvangt na inschrijving een ontvangstbevestiging met vermelding van exacte tijden en locatie. Uw inschrijving is volledig na betaling van het inschrijfgeld a € 35,- op iban NL41ABNA0469260505 t.n.v. N.G.M.V. onder vermelding van stamboom naam hond + aanlegproef 12 maart 2022.

Onze ervaring leert dat de aanlegproef voor u en uw Grote Münsterlander een gezellige en leerzame dag mag zijn. Naast de aanlegproef en de nestevaluatie zullen alle deelnemende honden op de foto worden gezet.

Wij ontvangen u graag in Langbroek,
Namens de Gebruikshondencommissie van de N.G.M.V.

Nandia van Delden
Sportweg 23
9695 EC Bellingwolde
Tel nr. 06 50 54 98 25
Email: nandianaaijer@hotmail.com

Gegevens

Datum:
maart 12

Locatie

Landgoed Sandenburg
Sandenburgerlaan 6
Langbroek, 3947CS Nederland

Organisator

GHC