Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jonge Honden Aanlegproef

oktober 14

Beste eigenaar van een jonge Grote Münsterlander,

Hierbij nodigen wij u en uw Grote Münsterlander uit om deel te nemen aan de Jonge honden aanlegproef. Ook dit jaar voegen we de jonge honden dag (nest evaluatie) en de aanlegproef samen in één complete dag.

De Jonge Honden Aanlegproef
Het is de bedoeling om via deze gezellige “proefdag” de natuurlijke aanleg te testen van een zo compleet mogelijke jaargang jonge honden. We nodigen dan ook alle honden, in de bedoelde leeftijdsklasse, uit om deel te nemen.

Tijdens de aanlegproef beoordelen we de honden die geboren zijn tussen 27 april 2022 en 7 december 2022 op natuurlijke aanleg aan de hand van drie verschillende jachtproeven. Tevens worden per nest de vader, de moeder en alle nakomelingen uitgenodigd om het geheel te kunnen beoordelen op het exterieur. De beoordeling wordt gedaan door een erkend exterieur keurmeester, deze geeft per hond een beoordeling én een totaalbeoordeling van de kwaliteit van het nest.

De locatie
– De aanlegproef wordt gehouden op Kasteel Warmelo in Diepenheim.
– Er zal geen catering aanwezig zijn, u bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van eten en drinken voor u en uw hond,
– Alle activiteiten zullen buiten plaatsvinden.

Inschrijving
Via INSCHRIJFFORMULIER deze sluit op dinsdag 10 oktober 2023. U ontvangt na sluiting van de inschrijving een ontvangstbevestiging met vermelding van exacte tijden en locatie. Uw inschrijving is volledig na betaling van het inschrijfgeld a € 35,- op iban NL41 ABNA 0469 2605 05 t.n.v. N.G.M.V. onder vermelding van stamboom naam hond + aanlegproef oktober 2023.

Onze ervaring leert dat de aanlegproef voor u en uw Grote Münsterlander een gezellige en leerzame dag mag zijn. Naast de aanlegproef en de nestevaluatie zullen alle deelnemende honden op de foto worden gezet.

Wij ontvangen u graag in Diepenheim,
Namens de Gebruikshondencommissie van de N.G.M.V.

Nandia van Delden
Tel nr. 06 50 54 98 25
E-mail: nandianaaijer@hotmail.com

en

Sonja de Ruiter
Tel nr. 06 236 13 990
E-mail. sonjaderuiter87@hotmail.com

 

Gegevens

Datum:
oktober 14
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Warmelo
Stedeke 11
Diepenheim, 7478 RV
+ Google Maps

Organisator

GHC