Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jonge Honden Aanlegproef

november 5 : 09:00 - 17:00

Beste eigenaar van een jonge Grote Münsterlander,

Hierbij nodigen wij u en uw Grote Münsterlander uit om deel te nemen aan de Jonge honden aanlegproef. Ook dit jaar voegen we de jonge honden dag (nest evaluatie) en de aanlegproef samen in één complete dag.

De Jonge Honden Aanlegproef

Het is de bedoeling om via deze gezellige “proefdag” de natuurlijke aanleg te testen van een zo compleet mogelijke jaargang jonge honden. We nodigen dan ook alle honden in de bedoelde leeftijdsklasse uit om deel te nemen.

Tijdens de aanlegproef beoordelen we de honden die geboren zijn tussen 7 juni 2021 en 7 december 2021 op natuurlijke aanleg aan de hand van drie verschillende jachtproeven. Tevens worden per nest de vader, de moeder en alle nakomelingen uitgenodigd om het geheel te kunnen beoordelen op het exterieur. De beoordeling wordt gedaan door een erkend exterieur keurmeester, deze geeft een beoordeling per individuele hond en een totaalbeoordeling van de kwaliteit van het gehele nest.

De locatie

  • De aanlegproef wordt gehouden op landgoed Sandenburg in Langbroek.
  • Er zal geen catering aanwezig zijn, u bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van eten en drinken voor u en uw hond.
  • Alle activiteiten zullen buiten plaatsvinden.

 Inschrijving

De inschrijving is gesloten.
Uw inschrijving is volledig na betaling van het inschrijfgeld a € 35,- op iban NL41ABNA0469260505 t.n.v. N.G.M.V. onder vermelding van stamboom naam hond + aanlegproef 5 november 2022.

U ontvangt een week voor aanvang een ontvangstbevestiging met vermelding van exacte tijden en locatie.

Onze ervaring leert dat de aanlegproef voor u en uw Grote Münsterlander een gezellige en leerzame dag mag zijn. Naast de aanlegproef en de nestevaluatie zullen alle deelnemende honden op de foto worden gezet.

Wij ontvangen u graag in Langbroek,

Namens de Gebruikshondencommissie van de N.G.M.V.
Nandia van Delden
Tel nr. 06-50549825
Email: nandianaaijer@hotmail.com

Gegevens

Datum:
november 5
Tijd:
09:00 - 17:00

Locatie

Landgoed Sandenburg
Sandenburgerlaan 6
Langbroek, 3947CS Nederland
+ Google Maps

Organisator

GHC