Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zweetwerkworkshop

zondag 27 november, 2022

Op zondag 27 november 2022 organiseert de NGMV een zweetwerkworkshop. Op deze manier willen wij u op een laagdrempelige manier kennis laten maken met deze discipline binnen de jacht.

Voor wie?

Deze workshop wordt georganiseerd voor voorjagers die geen tot weinig ervaring hebben met deze discipline binnen de jacht. Er kunnen deze dag maximaal 6 combinaties meedoen, deze dienen lid te zijn van de NGMV. Het is ook mogelijk om zonder hond aan deze dag deel te nemen. Dit geldt voor zowel leden als niet leden. Ook zonder hond zal het een informatieve en leerzame dag zijn.

Wat gaan we deze dag doen?

De deelnemers met hond gaan een stukje praktijkervaring opdoen door middel van een uitgezet zweetspoor.  De trainer van ‘De voorjager zweetwerktraining’ begeleidt u met het uitwerken van dit spoor en zal u e.e.a. vertellen en uitleggen over het zweetspoor en wat u zoal tegen kunt komen. Mocht u het spoor tot een goed einde brengen wordt u na afloop met uw GM op de foto gezet. Tussendoor is er de mogelijkheid om een puzzeltocht te wandelen waar onderweg vragen worden gesteld met betrekking tot zweetwerk. Wie kent alle juiste antwoorden op de vragen? Tussen de middag wordt er een heerlijke lunch geserveerd. Maar wie gaat deze lunch klaarmaken en wat staat op het menu?

In de loop van de dag komt een op en top praktijkman een lezing geven over o.a. de jacht op het ree.
We sluiten de dag af met jachthoornblazers. Waarom jachthoornblazers? Het zal u allemaal duidelijk gemaakt worden tijdens deze workshop want ook zij hebben een rol binnen deze discipline.
Ook zal er nog een prijsvraag zijn: maar wat, waar en hoe? Dat vertellen wij nog niet dit blijft een verrassing. Wel verklappen wij dat er een prijs beschikbaar wordt gesteld.

En verder laat u vooral verrassen wat deze dag u brengt en geniet vooral van deze dag.

Informatie:

-Aantal deelnemers met hond (moet lid van de NGMV zijn): maximaal 6
-Aantal deelnemers zonder hond: maximaal 8 (u hoeft geen lid te zijn van de NGMV)
-Kosten: € 60,- per combinatie dit is incl. lopen zweetspoor, puzzeltocht, koffie/thee, lunch, vier consumptiebonnen, lezing, deelnamecertificaat en foto.
-Kosten deelnemers zonder hond €25,- dit is incl. puzzeltocht, koffie/thee, lunch, vier consumptiebonnen en lezing.
-Kinderen onder 12 jaar gratis.
-Leeftijd hond: minimaal 6 maanden ten tijde van de workshop
-Aanmelden voor: woensdag 9 november 2022
-Aanvang: vanaf 8.00, Start: 9.00

Programmaindeling van deze dag wordt t.z.t. aan de deelnemers bekend gemaakt

LET OP: deze workshop zal tot circa eind van de middag duren!

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze dag!
Met vriendelijke groet,
Twan Brugman en Nicoliene Oosterhof

Gegevens

Datum:
zondag 27 november, 2022

Locatie

Zelhem
Zelhem, Nederland + Google Maps

Organisator

GHC