Continentaal II Bokaal

Dit jaar hebben twee Grote Münsterlanders zich gekwalificeerd:

Sonja de Ruiter met Hit Do V.’T Patriez’n Laand

Nick van Delden met Hero V.’T Patriez’n Laand

Het doel van de gezamenlijke wedstrijd om de Continentaal II Bokaal is om aan het einde van het najaarsseizoen het in wedstrijdverband vergelijken van de veldwerkkwaliteiten van de meest succesvolle (best presterende) honden uit rubriek C in het voorjaar en najaar voorafgaand aan deze wedstrijd.

Nick had zich dit najaar gekwalificeerd met een 1e plaats Goed en Sonja met een 1e plaats Zeer Goed.

De NGMV wenst hen op 10 november te St Annaland een fijne dag en veel succes!


Verslagje van de Continentaal II bokaal:

Woensdag 10 november 2021 stond de afsluitende wedstrijd op de agenda in Sint Annaland, de Continentaal II bokaal. Een wedstrijd ter afsluiting van het seizoen waar alle (hoogst) gekwalificeerde honden in één jaar uit de categorie Continentaal II aan mee mogen doen. 

In verband met Covid is de wedstrijd vorig jaar geannuleerd. Om deze reden mochten ook de gekwalificeerde honden uit 2020 deelnemen. In totaliteit namen acht combinaties deel aan de wedstrijd.

Wij, Nick van Delden en Sonja de Ruiter mochten op basis van de behaalde kwalificatie dit najaar deelnemen. Het was een mooi maar korte wedstrijd in geweldige velden met volop fazant. Helaas hebben beide Grote Munsterlanders zich niet opnieuw kunnen kwalificeren.

Sonja en Hit
Nick en Hero
Hero en Hit samen in het veld