Wedstrijduitslagen 2024

SJP Almkerk 8 juni 2024 :
Madam Filou uut ’t Vossebeltseveld SJP B diploma met 70 punten:

CAC I.C Voorjaarsveldwedstrijd Continentaal II solo St. Annaland 10-04-2024:
I am Jutta uut’t Vossebeltseveld 1e Zeer Goed

CAC I.C Voorjaarsveldwedstrijd Continentaal II solo Aardenburg 20-04-2024:
I am Jutta uut’t Vossebeltseveld  Goed

VJP Westfalen West 13-4-2024 
Flocke vom Hochlartal 68 punten
 
VJP Nedersachsen 16-3-2024
Gina-Bo van’t Gina Florashof 68 punten
 
Jonge Honden Aanlegproef 09-03 Landgoed Sandenburg, Langbroek:
1e prijs: Falko van de Stommeerpolder
2e prijs: Lucky van de Stommeerpolder
3e prijs: Kyra van de Stommeerpolder
 
 
 
 

Extra ALV 20 juni a.s.

Het bestuur van de NGMV heeft besloten om 20 juni a.s. om 19.30 uur een extra ALV te organiseren. Deze ALV heeft maar één agendapunt; de benoeming van onze nieuwe penningmeester.

Jan Crum heeft zich aangemeld voor de functie van penningmeester en wij als bestuur hebben zijn aanmelding zeer positief ontvangen. De penningmeester kan zijn taken alleen vervullen wanneer hij middels een ALV gekozen is.

De leden die deze online ALV (via teams) graag willen bijwonen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar: secretaris@grotemunsterlander.nl

Even voorstellen…

Graag introduceer ik mij als nieuwe penningmeester van onze Nederlandse Grote Münsterlander Vereniging (NGMV). Mijn naam is Jan Crum, 54 jaar oud en ik woon in Zoetermeer. Daar deel ik het huis met Fiona en onze twee Grote Münsterlanders, Kobus van 11 jaar en Luuk van 11 maanden. Als ondernemer én hondenliefhebber vind ik het belangrijk een bijdrage te leveren aan de vereniging. Ondanks het feit dat ik mijn eigen boekhouding heb uitbesteed, ga ik met veel plezier het penningmeesterschap van onze mooie vereniging op me nemen. Naast dat ik goed ben met cijfers, ben ik ook van gezelligheid. Dus voor vragen ben ik bereikbaar op penningmeester@grotemunsterlander.nl, (NA 20 JUNI!) maar hoop jullie vooral tijdens de evenementen te ontmoeten. Vooral met ons Jubileumjaar in het verschiet!