Te koop

Leuke items voor de liefhebbers van de NGMV.
In de vertrouwde verenigingskleuren.

Te bestellen bij:
Penningmeester
Janine van der Hoeven
Tel: 06-21822762 E-mail: info@lamslag.nl

Sticker 10x 10 cm € 2.50 incl. verzendkosten binnen NL
Sleutelhanger 5×5 cm gemaakt van leer € 10,- incl. verzendkosten binnen NL

Jubileumboek 30 jaar Grote Münsterlander

In 2007 is het Jubileumboek van de NGMV, ter gelegenheid van het 30 jarig jubileum in 2005, uitgekomen. De eerste exemplaren zijn overhandigd aan de samenstellers van dit prachtige boekwerk, Wim Wellens en George van Straaten, door de voorzitter Johan Wilmink.  Dit ruim honderd pagina`s tellende boek is een `must` voor elke Grote Münsterlander liefhebber. De geschiedenis en ontstaan van de NGMV, rasstandaard, lijst met Kampioenen, fokkers verhalen en nog veel meer kunt u terug vinden in dit schitterende naslagwerk. Natuurlijk is alles aangevuld met prachtige foto`s van vroeger tot heden van onze Grote Münsterlanders.

Dit boek is verkrijgbaar bij één van onze activiteiten of kan per post worden bezorgd. Hiervoor worden wel de portokosten in rekening gebracht. Na bijschrijving van deze kosten op de rekening van de NGMV wordt het boek zo spoedig mogelijk aan u verzonden.

De vrije verkoopprijs bedraagt € 17,50. Bij aanmelding als lid of bij deelname aan b.v. de Aanlegproeven geldt een gereduceerd tarief