Herplaatsing


Wie heeft een gouden mandje voor Irmon (Monty) v.t.Woudse Veldt.

De baasjes van Monty kunnen om gezondheidsredenen niet meer goed voor hem zorgen en zijn daarom op zoek naar een nieuw baasje die Monty wel de uitdaging en beweging kan bieden die hij nodig heeft.

Monty is een gecastreerde reu van bijna 3 jaar die heel gehoorzaam is (GG trainingen mee gedaan) goed met honden overweg kan en heel sociaal naar mensen en kinderen is.
Hij reageert wel op katten omdat hij deze niet gewend is.

Hij kan wel alleen zijn maar vind dit niet echt leuk.
Het zou daarom ideaal zijn als hij bij een andere hond geplaatst zou kunnen worden.

Dus kun je Monty een goed tehuis bieden neem dan contact op met Réne en Akke.

Dit kan via de mail: akkerene61@gmail.com

Of via telefoonnummer: 06 27090866

 

Voorwaarden herplaatsing Grote Munsterlander

Helaas komt het wel eens voor dat er, om welke reden dan ook,  voor een Grote Munsterlander een andere baas gezocht moet worden.

De vereniging heeft daartoe een gedragslijn ontwikkeld:

Alle Grote Munsterlanders die aangeboden worden (mits in het bezit van een stamboom), en binnen het fokreglement gefokt zijn, komen in aanmerking voor bemiddeling.

            Rasvereniging

  • De Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging is bij het herplaatsen van een G.M. niet meer dan de intermediair die de informatie van de te herplaatsende hond beschikbaar stelt op hun website, facebookpagina en via telefonische contacten.
  • De vereniging bemoeit zich niet met de verdere afhandeling (ook niet op financieel gebied), wel zijn we beschikbaar voor advies en de beantwoording van eventuele vragen.

De Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging is niet aansprakelijk voor informatie die door de eigenaar wordt verstrekt en het gedrag van de herplaatste hond bij de nieuwe baas.

Kosten

  • De “aanbieder” ’van de hond dient de eigenaar te zijn en niet de fokker.

Is de aanbieder lid van de NGMV dan is de bemiddeling bij herplaatsing kosteloos. Indien de aanbieder geen lid is van de vereniging wordt een bemiddelingsbijdrage gevraagd van een bedrag gelijk aan één jaar gewone contributie(25.-).

Het te betalen bedrag dient over gemaakt te worden op IBAN: NL41ABNA0469260505 t.n.v. NGMV te Hengelo onder vermelding van “Herplaatsing en de naam van de hond” wanneer de betaling is bijgeschreven wordt de herplaatsing geplaatst.

Proeftijd

  • De proeftijd voor de hond bij de nieuwe eigenaar bedraagt 4 weken.

Tijdens deze proefperiode beslissen de nieuwe en de oude eigenaar of de hond definitief bij de nieuwe eigenaar blijft.

Als tijdens de proefperiode blijkt dat de hond niet bij de nieuwe eigenaar kan blijven is de oude eigenaar te allen tijde verplicht de hond onvoorwaardelijk en onmiddellijk terug te nemen.